Ingredienser:
1 pk bacon
2 fedd hvitløk
Olje til steking
Sitron og vann (1/4) eller hvitvin, ca 1/dl
Fullkornspasta
3 egg
Parmesan, ca 1 dl til eggeblanding og til dryss
Slik gjør du:
Kok pasta som angitt på pakken.
Skjær bacon i små biter og finhakk hvitløk. Hell litt olje i en stekepanne og stek hvitløken gyllen. Ha så i baconet og stek videre i et par minutter. Ikke for mye. Press en halv lime over, og hell i litt vann. kok inn litt og sett så til side.
Bland 3 egg og ca 1 dl parmesan.
Slå vannet av pastaen, bland inn baconrøren og til slutt eggeblandingen. Kvern litt pepper over og server.
tirsdag 7. januar 2014
søndag 5. januar 2014
Trines laks med mango- og avocadosalat
Denne er sakset, ærlig og redelig. Fra Trines matblogg:

Laksen har her fått selskap av en spicy mango- og avokadosalat med tomater og ruccula, en god og spennende kombinasjon – som toppes med en syrlig limerømme. Til 4 porsjoner trenger du omtrent:
LAKSEN
- 600-800 g fersk laks, i 4 porsjonsstykker
- olivenolje
- salt og pepper
MANGO- OG AVOKADOSALAT
- 1 mango, i terninger
- 1 avokado, i terninger
- 10-12 cherrytomater, i båter
- ½ rødløk, i tynne båter
- rød chili etter smak, finhakket
- en neve ruccula
- koriander, grovt hakket
- ca. ½ lime, saften
- olivenolje
LIMERØMME
- 1 1/2 dl lettrømme
- litt revet limeskall
- litt limesaft
- salt og pepper
TILBEHØR
- 4 porsjoner villris, tilberedt etter anvisningen på pakken
- 4 limebåter til dekor (kan sløyfes)
Bland sammen ingrediensene til salaten og drypp limesaft og litt god olivenolje over.
Abonner på:
Innlegg (Atom)