
Laksen har her fått selskap av en spicy mango- og avokadosalat med tomater og ruccula, en god og spennende kombinasjon – som toppes med en syrlig limerømme. Til 4 porsjoner trenger du omtrent:
LAKSEN
- 600-800 g fersk laks, i 4 porsjonsstykker
- olivenolje
- salt og pepper
MANGO- OG AVOKADOSALAT
- 1 mango, i terninger
- 1 avokado, i terninger
- 10-12 cherrytomater, i båter
- ½ rødløk, i tynne båter
- rød chili etter smak, finhakket
- en neve ruccula
- koriander, grovt hakket
- ca. ½ lime, saften
- olivenolje
LIMERØMME
- 1 1/2 dl lettrømme
- litt revet limeskall
- litt limesaft
- salt og pepper
TILBEHØR
- 4 porsjoner villris, tilberedt etter anvisningen på pakken
- 4 limebåter til dekor (kan sløyfes)
Bland sammen ingrediensene til salaten og drypp limesaft og litt god olivenolje over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar