søndag 5. januar 2014

Trines laks med mango- og avocadosalat

Denne er sakset, ærlig og redelig. Fra Trines matblogg:

Pannestekt laks med mango- og avokadosalat
Laksen har her fått selskap av en spicy mango- og avokadosalat med tomater og ruccula, en god og spennende kombinasjon – som toppes med en syrlig limerømme. Til 4 porsjoner trenger du omtrent:
LAKSEN
  • 600-800 g fersk laks, i 4 porsjonsstykker
  • olivenolje
  • salt og pepper
MANGO- OG AVOKADOSALAT
  • 1 mango, i terninger
  • 1 avokado, i terninger
  • 10-12 cherrytomater, i båter
  • ½ rødløk, i tynne båter
  • rød chili etter smak, finhakket
  • en neve ruccula
  • koriander, grovt hakket
  • ca. ½ lime, saften
  • olivenolje
LIMERØMME
  • 1 1/2 dl lettrømme
  • litt revet limeskall
  • litt limesaft
  • salt og pepper
TILBEHØR
  • 4 porsjoner villris, tilberedt etter anvisningen på pakken
  • 4 limebåter til dekor (kan sløyfes)
Bland sammen ingrediensene til salaten og drypp limesaft og litt god olivenolje over.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar