1 l Kulturmelk
600 g Sukker
200 g Margarin
650 g Hvetemel
5 ts Natron
6 ts Bakekakao
Glasur
200gSjokolader
1dlFløte
100gMargarin
2dlMelis
Sett steikeovnen på 180 grader.
Smelt maragarin.
Ha kulturmelk i en bolle og tilsett natron. Rør det lett sammen.
Ha i sukker og bland godt.
Tilsett margarinen og sikt i hvetemel og kakao.
Rør alt godt sammen.
Ha røren i en bakepapirkledd langpanne.
Steik kaken i ca. 30 minutter.
Glasur
Smelt margarin i en kjele og tilsett fløte. La dette bli varmt og trekk det av platen.
Ha i sjokolade og rør godt.
Tilsett til slutt siktet melis og rør til en glatt masse.
La glasuren avkjøles litt.
Smør glasuren jevnt utover kaken.
Skjær kaken i fine stykker og pynt gjerne med litt friske jordbær og sitronmelisse.